Heeft u vragen 020 441 6062

>Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

De slimste ICT-oplossingen die jouw medewerkers ondersteunen bij hun dagelijks werk. Van virtualisatie en het nieuwe werken tot 24x7x365 monitoring en het actief voorkomen van ICT-problemen. MKB Held zorgt ervoor dat medewerkers zorgeloos gebruik kunnen maken van hun computers, laptops, virtuele werkplekken en mobiele apparaten. Op de manier die het beste bij jullie bedrijf past. Dat is MKB Held. 

Wij begrijpen dat je geen dure ICT-afdeling in dienst hebt. Dat je simpelweg zo zorgeloos mogelijk je werk wil kunnen doen. ICT moet je daarbij ondersteunen. Voor iedere situatie is een passende oplossing te vinden. Werken medewerkers vaak thuis of op externe locaties? Dan past Het Nieuwe Werken bij jullie bedrijf. Medewerkers moeten dan overal toegang hebben tot hun ‘virtuele werkplek’. Of werken jullie vanuit een vast kantoor waar alle medewerkers altijd naartoe komen? Dan stel je andere eisen aan uw ICT-omgeving en werkplekken. Van computers en laptops tot smart phones en virtuele werkplekken: wij regelen het voor jullie!

MKB Held zorgt ervoor dat alle computers, laptops en mobiele apparaten altijd gebruikmaken van de laatste softwareversies. We updaten alle software en applicaties en houden rekening met het moment. Een echte held werkt vaak onzichtbaar voor de buitenwereld. Als u uitlogt, gaan wij aan de slag! 

Met continue monitoring voorkomen we bovendien de meeste storingen en problemen. Zodat jullie zorgeloos ongestoord kunnen werken. MKB Held. Jouw ICT, ons probleem.